audio, video & licht – verhuur & verkoop
Header

Aan- en verkoopadvies

DSH Producties voorziet u graag van een passend advies rondom de aanschaf van uw audiovisuele apparatuur en begeleidt u van levering tot installatie. Of het nu gaat om audiovisuele voorzieningen voor theater, boardroom, uw horecagelegenheid of sportcentrum, bij DSH Producties bent u aan het juiste adres. Graag zetten wij in een uitgebreid gesprek uw ideeën en wensen om in een technisch haalbaar plan, welke passend is bij uw budget. Onze ervaren en gecertificeerde installateurs voeren graag de installatie van uw nieuwe audio, video, licht en rigging faciliteiten uit. En ook na installatie bieden wij de mogelijkheden voor passende service en onderhoudscontracten.

Met enige regelmaat vernieuwt DSH Producties haar assortiment audio, video & licht om aan de wensen van de klant en de markt te kunnen voldoen. De apparatuur die daarbij vrijkomt wordt ter overname aangeboden. Voor alle occasions geldt dat deze altijd bij ons in het onderhoudssysteem heeft gezeten en uitstekend is onderhouden.

Of het nu om geluidssystemen, projectoren, LCD schermen, verlichting of truss systemen gaat, voor al uw permanente, audiovisuele oplossingen bent u bij DSH Producties aan het juiste adres. Ook voor alle occasions geldt dat wij u graag van een passend advies voorzien. Voor een actueel aanbod of een passend advies vragen wij u om contact met ons op te nemen.