audio, video & licht – verhuur & verkoop
Header

Portfolio

DSH Producties levert complete audiovisuele techniek voor diverse opdrachtgevers op de meest uiteenlopende evenementen. DSH Producties is ook regelmatig backstage te vinden bij televisieprogramma’s en filmopnames. Zowel als technisch producent als alleen dry hire. Wilt u een overzicht van ons netwerk zien? Kijk dan eens bij een selectie van onze opdrachtgevers.

Bekijk ook eens onze social media: Instagram ,  Facebook en LinkedIn en Instagram. U vindt hieronder een sfeerimpressie van een aantal evenementen welke wij als audiovisueel leverancier hebben verzorgd.

Ook de afgelopen maanden hebben wij weer een groot aantal klanten mogen bedienen, denk aan Albert Heijn, ROC Amsterdam, Ministerie van Infrastructuur, Zinpro, Young Creators, Spike, De Vries Producties, Duurzaamheid.nl, Screenforce, A-Lab, Ministerie van OCW, KNAW, Ministerie van Defensie, Beyerdynamic, Nike, Greenchoice, TataSteel, Viacom International Media Network, Branddeli, REACT, NEMO Science Museum, De Hallen Studio’s, Humanistische Omroep, AKN, Het Bimhuis, en nog vele andere…

Diverse congressen en bijeenkomsten voor ondere andere:  Sanquin, APG, KNAW, ING, Autoriteit Consument en Markt, Banks-Sadler, Stormshield, Oracle, Radboud Universiteit, VNU, Zinpro, Sesar JU, Victron Energy, Rathenau, Amsterdam Economic Board, MUmc, Iris, Dutch Guild, Gemeente Amsterdam, etc. Techniek tijdens diverse outdoor events:  Uitmarkt 2017 en 2018, Kriterion Filmweekend, Roeftop festival, Buitenspeeldag, MuseumNacht, Weekend van de Wetenschap, Amsterdam Light Festival, Opening Energetica, Appril Festival en Lokale Helden.  Feestavonden voor onder andere: MTV, Ministerie van OCW, Universiteit Utrecht, UVA, Biomedical, Ziggo, Prase Engineering, Mobpro

Hieronder een aantal uitgelicht………

Victron Energy  – november 2018 was de jaarlijkse bijeenkomst van Victron Energy voor distributeurs. Al een aantal jaren op rij faciliteert DSH Producties daar de techniek. Overdag was er een gevarieerd inhoudelijk programma waarbij DSH Producties de audio en video techniek verzorgde. Aansluitend vond de feestavond plaats met diner en entertainment. DSH Producties voorzag deze zaal van een sfeervol lichtplafond, uitgebreid audiosysteem en de technische ondersteuning.

Museumnacht Amsterdam
Ieder jaar vindt in diverse Amsterdamse musea op de eerste zaterdag van november Museumnacht plaats. Ook in het NEMO Science Museum is dit evenement op de eerste zaterdag in november een vast onderdeel van het programma. DSH Producties leverde traditiegetrouw de techniek in de zalen en op de vloer tussen de exposities voor de diverse artiesten.

KNAW – Voor dit instituut hebben wij de techniek mogen faciliteren op een aantal bijeenkomsten in Amsterdam, Eindhoven en Groningen.

Uitmarkt 2018 – Tijdens deze 41e editie faciliteerde DSH Producties de techniek bij Uitmarkt junior. En verzorgden wij de audio techniek tijdens de officiële openingsreceptie op de vrijdagavond.

ROC Amsterdam –  Opening nieuwe studiejaar. 6 schermen, zaalversterking met Syva van L-Acoustics en uiteraard alle content direct live vertoont tijdens deze kick-off.

Zomerfestival – Niet alleen op zakelijke evenementen zijn we te vinden zo ook op de publieke festivals, zoals dit zomerfestival.i

Ministerie van OCW – In juni 2018 werd het 100 jarige bestaan gevierd met een Toekomstfestival waarbij DSH Producties de expositie heeft uitgelicht en zorgde voor de registratie van het congres en daarbij ook de video en audio regie voor haar rekening nam.

Albert Heijn – De feestelijke introductie van de nieuwe spaaractie van Albert Heijn. Tech is te gek. Introfilm en technische ondersteuning show.

Nintendo – Kickoff van de 3 dagen voor de nieuwe LABO toepassing voor Nintendo. Diverse grote schermen, verlichting, en ondersteuning tijdens de diverse perspresentaties.

Viacom International Media Network – in december 2017 was het tijd voor de jaarlijkse afsluiting met een feestelijke lunch en aansluitend feest. DSH Producties faciliteerde alle techniek in de studio en de centrale hal (rigging, licht, audio, specials) voor een onvergetelijke kerstbijeenkomst. Al een aantal jaar mag DSH Producties hier de techniek f

NextGen Inspiration Sessie – Tijdens deze inspirerende bijeenkomst leverde wij de doorzichtprojectie, zaalversterking, videotechniek voor op en rond het podium en uiteraard zorgde wij er voor dat de studio sfeervol werd uitgelicht.

Amsterdam Dance Event – DSH Producties leverde zaalversterking tijdens de Hackathon tijdens dit meerdaags event.

Weekend van de Wetenschap –  Op diverse locaties waren wij tijdens dit weekend in oktober te vinden met onze crew en audiovisuele middelen. Denk aan zenders, audiosystemen, stroomvoorziening, LCD schermen en verlichting.

Universiteit Utrecht –  Voor de faculteit diergeneeskunde leverde wij alle techniek (van podium, verlichting, audio tot aan backline en uiteraard de crew tijden hun lustrum week met diverse feestavonden en buitenfestival.

Spike –  Voor deze tv zender faciliteerde wij de techniek tijdens een perspresentatie voor een nieuw programma. Van zenders, zaalversterking tot en met de pipe & drape systemen.

The Coffee Virus –  Midden op een bouwplaats in Amsterdam Noord faciliteerde wij de video en audio techniek tijdens een bijeenkomst voor omwonende van een nieuw te bouwen kantoorpand. 

Uitmarkt 2017 – Tijdens deze 40e editie faciliteerde DSH Producties de techniek bij Uitmarkt junior. En verzorgden wij de audio techniek tijdens de officiële openingsreceptie op de vrijdagavond.

KNAW – Voor dit instituut hebben wij de techniek mogen faciliteren op een aantal bijeenkomsten in Amsterdam en Groningen.

Humanistische Omroep – Ook dit jaar was DSH Producties weer in de maanden maart en april te vinden in het Bimhuis te Amsterdam voor de registratie van de Vloer op.

Ministerie van Defensie – In maart 2017 was er wederom het jaarlijks terugkerend evenement: Tech Talent Event. Op deze dag krijgen studenten de mogelijkheid om kennis te maken met de verschillende onderdelen van Defensie. DSH Producties zorgde voor de vlekkeloze zaalversterking, videoregie in de zaal en verlichte de zaal voor het workshop onderdeel.

Viacom International Media Network – in december 2016 was het tijd voor de jaarlijkse afsluiting met een feestelijke lunch en aansluitend feest. DSH Producties faciliteerde alle techniek in de studio (rigging, licht, audio, specials) voor een onvergetelijke kerstbijeenkomst.

ING  – In oktober 2016 hield de ING een internationale bijeenkomst in Amsterdam. Zaalversterking, microfoons, lichtplafond tbv registratie, complete videoregie: alles tot in de puntjes georganiseerd door DSH Producties.

Sesar Joint Undertaking Showcase 2016 – In juni hield the Sesar Joint Undertaking haar Showcase in Amsterdam waarbij honderden belanghebbenden vanuit de luchtvaartbranche aanwezig waren. Diverse oplossingen voor “Air Traffic Management” werden gepresenteerd. DSH Producties leverde de complete audiotechnische ondersteuning tijdens dit meerdaags congres en voorzag alle zalen van geluid, zenders, verlichting en videotechniek. Daarbij werden alle video faciliteiten aangelegd om alle ruimtes met elkaar in verbinding te zetten. Op de beursvloer plaatste DSH Producties bijna 40 LCD Schermen voor de standhouders.

Spot Expertsessie – Ook voor dryhire weten partijen ons te vinden. Op 14 juni 2016 hield Screenforce (voorheen Spot) een expertsessie voor 80 deelnemers uit de mediabranche bij Baut Zuid in Amsterdam. DSH Producties leverde op deze bijzondere locatie de full HD projectie.

VNU Intermediair Arbeidsmarkt Event 2016 – De feestelijke avond begon met een keynote presentatie gevolgd door de award show waarin de prijzen werden uitgereikt voor de Favoriete Werkgevers. Presentatie was in handen van Chris Zegers. Na de filmpjes van de genomineerde werkgevers werden de prijzen uitgereikt om daarna het glas te heffen tijdens de feestavond.

Perspresentatie De Ludwigs – Op moederdag was DSH Producties bij Nickelodeon voor de premiere van de nieuwe serie De Ludwigs. Wij verzorgde audio & beeld tijdens deze gezellige bijeenkomst! SBS Shownieuws was ook opzoek en maakte een reportage.

React’s 25 jarig bestaan – Een onderdeel van het 25 jarig bestaan van React vond plaats in de Winkel van Sinkel te Utrecht. De algemene vergadering werd afgesloten met een presentatie over 3D printen. DSH Producties leverde de zaalversterking, projectie en microfoons.
Voor het hele nieuwsbericht klik hier.

Tata Steel Chess on Tour in Amsterdam – In januari mocht DSH Producties op de Tata Steel Masters in Amsterdam de technische faciliteiten verzorgen. Deze tour wordt jaarlijks gehouden en wordt bezocht door de meeste schaak grootmeesters. DSH Producties leverde zaalverlichting, projectie en zaalversterking en uiteraard waren onze technici aanwezig die voor een vlekkeloos verloop zorgden.

Opening Museumnacht met Het Nationale Ballet – Hier faciliteerde DSH Producties de officiele opening van de MuseumNacht in Amsterdam. Het Nationale Ballet verzorgde met de Junior Dance Company een spectaculaire voorstelling. DSH Producties leverde de schermen en zaalversterking tijdens de receptie met alle museumdirecteuren. Aansluitend leverde DSH Producties licht en audio tijdens de show waar ruim 1000 personen naar hebben mogen kijken.

I Love Fashion Bloggers Event – Het I Love Fashion Bloggers Event vond plaats in de oude MTV studio’s in Amsterdam. DSH Producties leverde geluid, licht en ondersteuning aan de optredende bands.

 
Energy Delta Gas Research Congres
Twee dagen lang verzorgde sprekers uit binnen en buitenland een boeiend congres. DSH Producties faciliteerde beide dagen alle zalen van zender en projectietechniek. Tijdens het avondprogramma verzorgde wij in een sfeervolle zaal dat iedereen een inspirerend conferentie diner had.

Provincie Noordholland
De provincie Noorholland organiseerde de Waterinnovatie conferentie ‘WaterinnovatioNH’ in samenwerking met Topsector Water, Rijkswaterstaat, Waternet en diverse Hoogheemraadschappen. DSH Producties verzorgde de videoprojectie, licht, zaal en zendertechniek tijdens het congres. Op de beursvloer zorgden we voor het sfeervol uitlichten van de stands en plaatsing van diverse LCD schermen.

World Television Day
Stichting ter Promotie en Optimalisatie van Televisiereclame (SPOT) het Nederlandse marketingcentrum voor tv-reclame, organiseerde deze ochtend een bijeenkomst. DSH Producties zorgde voor de technisch ondersteuning. Scherpe projectie, heldere versterking en sfeervolle verlichting: zomaar een aantal kenmerken die deze dag tot een succes maakten.

Museumnacht
Ieder jaar vindt in diverse Amsterdamse musea op de eerste zaterdag van november Museumnacht plaats. Ook in het NEMO Science Museum is dit evenement op de eerste zaterdag in november een vast onderdeel van het programma. DSH Producties leverde traditiegetrouw de techniek in de zalen en op de vloer tussen de exposities voor de diverse artiesten.

Foto website 1


ECN
Zij staan er om bekend dat zij diverse congressen organiseren. Een theater in Amsterdam werd door DSH Producties technisch ingevuld met een lichtplafond, 3 projectieschermen met bijbehorende projectoren en videoregie.  En uiteraard de zendertechniek en zaalversterking. DSH Producties heeft het gehele congres de nodige begeleiding geboden op audiovisueel gebied.