audio, video & licht – verhuur & verkoop
Header

Stage lopen bij DSH Producties?

november 26th, 2018 | Posted by admin in Nieuwsberichten

DSH Producties is als audiovisueel leverancier al jarenlang een betrouwbare partner voor een uiteenlopende klantenkring. Met onze ervaring, constante hoge kwaliteit, en de mogelijkheid om de totale productie op ons te nemen, organiseren en faciliteren wij bedrijfsevenementen, congressen, film & televisie, theater en festivals voor nationale en internationale klanten.

Als totaalleverancier leveren wij het volledige audiovisuele pakket aan apparatuur en technische ondersteuning voor onze klanten op verschillende locaties door heel Nederland en daarbuiten.

Vanaf februari 2019 hebben we weer diverse plekken beschikbaar:

– Allround medewerker AV productie

– Podium- en Evenementen technicus Geluid

– Podium- en Evenementen technicus Licht

– AV Specialist

Wij hebben plaats voor stagiaires die op zoek zijn naar een leuke, gezellige en leerzame stageplek in een dynamisch familie bedrijf om veel te leren en veel zelf te mogen doen. Je gaat werken met merken en systemen zoals l-Acoustics, Shure, Allen & Heath, Martin, Elation, BlackMagic, Panasonic, Barco, Epson, Canon, Arri, etc.

Werkzaamheden
Afhankelijk van je opleiding stel je samen met ons een pakket van werkzaamheden vast, zodat je het meeste uit je stage kan halen en zoveel mogelijk kan doen, zien en leren.

Tijdens een event bestaan de werkzaamheden uit het ondersteunen van de AV Technicus met het op- en afbouwen en bedienen van de techniek. Je bent hierbij zelfstandig en pro actief en vindt het leuk om zoveel mogelijk te leren. Naast deze werkzaamheden zal je bij DSH Producties in Abcoude verschillende werkzaamheden verrichten in de loods. Zoals het voorbereiden van projecten en klaarzetten van AV apparatuur. Het in- en uitboeken van verschillende materialen voor en na het event, testen van materialen en kleine reparaties uitvoeren.

Vaardigheden
Uiteraard kom je bij ons om veel te leren over je toekomstige vak en de branche. Maar we verwachten van jou een goede inzet, sociale vaardigheden, goede kennis van Nederlands en Engels, en geen 9 tot 5 mentaliteit.

De locatie in Abcoude is zeer goed bereikbaar met het OV vanuit Utrecht, Hilversum, Amsterdam en omliggende plaatsen. Volg jij een MBO-opleiding voor audiovisuele techniek en ben je op zoek naar een stage plaats waar je actief kan deelnemen aan projecten in een gezellig team?

Bel (088-0554055) of mail (info@dshproducties.nl) ons dan en wie weet verwelkomen we je binnenkort in het team.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.