audio, video & licht – verhuur & verkoop
Header

Corporate

Als geen ander kent DSH Producties de zakelijke markt. Met evenementen voor diverse grote spelers en op een groot aantal locaties heeft DSH Producties in de loop van de jaren een trouwe klantenkring opgebouwd. DSH Producties kent haar opdrachtgevers en weet wat haar wensen zijn. Bij iedere opdracht wordt er nauwkeurig naar uw wensen gekeken en bij ieder budget wordt er een passend voorstel gedaan. Met inzet van de juiste audiovisuele apparatuur wordt de boodschap die u wilt vertellen overgebracht, zowel in geluid als in licht en uiteraard ook in video.

DSH Producties weet op audiovisueel vlak vorm te geven aan bijvoorbeeld uw congressen en productpresentaties. Wij zorgen ervoor dat uw presentatie vlekkeloos verloopt, op de juiste wijze vertoond wordt en u duidelijk verstaanbaar bent voor uw toehoorders. Uiteraard is het mogelijk om de presentatie op te nemen zodat deze later voor bedrijfsdoeleinden gebruikt kan worden. Wilt u liever dat uw presentatie direct te volgen is middels livestream op het internet? Ook dat maken wij graag voor u mogelijk.

Of het nu om één van de onderdelen met betrekking tot audio, video & licht of om een totaalpakket aan audiovisuele techniek gaat, bij DSH Producties bent u zeker aan het juiste adres. Graag voorzien wij u van een passend advies of maken wij een offerte op maat voor u.