audio, video & licht – verhuur & verkoop
Header

Producties

Bent u actief in de zakelijke markt, organiseert u een evenement, congres of beurs en op zoek naar een audiovisuele partij die hun vak verstaat. Wilt u op technisch gebied volledig worden ontzorgd? Wilt u uw theatershow, webcast of televisie registratie soepel laten verlopen? Bij DSH Producties bent u daarvoor aan het juiste adres.

Bent u voor uw jaarlijkse festival op zoek naar een betrouwbare audiovisueel leverancier met verstand van zaken? Of onderhoudt u de techniek voor een theater en bent u op zoek naar een vaste installatie voor verhuur of aanschaf. Informeer bij ons eens naar de mogelijkheden. En heeft u ons portfolio al eens ingezien welke regelmatig wordt aangevuld met nieuwe opdrachten.

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van hetgeen DSH Producties – audio, video & licht graag voor u verzorgt. Door onze jarenlange aanwezigheid in diverse branches en onze ervaring met een groot aantal opdrachtgevers hebben wij de kennis en kunde in huis om ook uw evenement tot een succes te maken. Het kan zijn dat u niet de direct de informatie vindt die u nodig heeft, wij staan u met al uw vragen graag telefonisch of per e-mail te woord.

Volg ons op Facebook en LinkedIn en Instagram