audio, video & licht – verhuur & verkoop
Header

L-ACOUSTICS voor AV professionals blijft succes

augustus 15th, 2018 | Posted by admin in Nieuwsberichten

DSH Producties krijgt op de verhuur van white-label L-ACOUSTICS veel positieve reacties. Vooral het gebruiksgemak, de probleemloze samenvoeging met technische riders van artiesten en het perfecte geluid zijn veelgehoorde en positieve punten. De technici van DSH Producties regelen de apparatuur graag voor u in en zorgen voor een optimale uitvoer van uw wensen.

Als audiovisueel leverancier biedt DSH Producties andere audiovisuele leveranciers de mogelijkheid om voor de diverse evenementen die zij uitvoeren hun assortiment uit te breiden met inhuur van goed onderhouden audiovisuele apparatuur. Wij voeren dan ook een uitgebreid assortiment waarin regelmatig nieuwe, innovatieve producten worden toegevoegd. DSH Producties heeft van het merk L-Acoustics het KARA systeem in huis. Verder vindt u ook Subwoofers SB18, Touringracks, de Active Stage Monitor 115XT HiQ en 5XT in ons assortiment.

Producten zoals een Touringrack en de Active Stage Monitor 115XT HiQ dragen bij aan een voor u gemakkelijk onderscheidt van uw concurrentie. Met producten van L-ACOUSTICS kunt u gegarandeerd een uitstekende kwaliteit leveren. Alle apparatuur kan white-label ingehuurd worden, zodat u deze zonder problemen naast uw eigen apparatuur kunt voeren.

DSH Producties is centraal in Nederland gevestigd in Abcoude. Bent u ge├»nteresseerd en wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

 

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.